Je schaatsplezier begint bij ons!
 
We zien jullie graag weer terug in oktober 2024!
Schaatsen huren


Geen eigen schaatsen? Geen probleem! Welkom bij Free-wheel bij ijsbaan De Scheg in Deventer, waar we kwaliteitsschaatsen verhuren en verkopen, en deskundig advies bieden. Of je nu een ervaren schaatser bent of net begint, wij staan klaar om je te helpen en adviseren.

Geniet van de ijspret!

Arjan Mombarg & Raijmond Mars (eigenaren)
Schaatsverhuur

We hebben ruim 700 paar schaatsen voor de verhuur op voorraad, van supersnelle noren tot hockeyschaatsen. Al ons materiaal is van uitstekende kwaliteit en in topconditie. Ook verhuren we helmen voor kinderen en volwassenen.

Verenigingen, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes zijn van harte welkom bij ons. Van tevoren reserveren per email is mogelijk. Alléén voor scholen en hun scholieren hebben we een speciale online boekingspagina.

Prijzen verhuur individueel
SchoolschaatsenVerkoop en slijpen van schaatsen 

In de winkel naast het verhuurloket verkopen we schaatsen, helmen, thermokleding, slijpbenodigdheden en meer van topmerken zoals Viking, Zandstra, Cadomotus, MenM Ice-skate en Kraft. Voor aankoop test je de schaatsen op de ijsbaan voor de deur!

Schaatsen laten slijpen is 'klaar terwijl je wacht', tenzij het erg druk is. 

Verkoop schaatsen
Schaatsen slijpen


  
Schaatsverhuur Weissensee / Zweden

De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2024 vindt plaats van 24 januari tot 3 februari. Uiteraard is Free-wheel dan ook weer van de partij voor schaatsverhuur (en natuurlijk om zelf te schaatsen).

Schaatsen huren voor een langere periode, voor bijvoorbeeld de Weissensee (buiten de AEW) of Zweden, is ook mogelijk bij ons.
 

Weissensee verhuurArjan Mombarg en Raijmond Mars zijn sinds de zomer van 2023 de eigenaren van de schaatswinkel bij ijsbaan De Scheg in Deventer. Samen met hun team van ervaren medewerkers zorgen ze dat je 7 dagen per week terecht kunt bij Free-wheel De Scheg voor het huren, kopen en laten slijpen van schaatsen.

Je vindt ons verhuurloket en de winkel direct links na de hoofdingang van ijsbaan De Scheg in Deventer. We zijn het gehele winterseizoen geopend tijdens de openingstijden van de ijsbaan.

Arjan Mombarg

Voormalige pro marathonschaatser en skeeleraar Arjan Mombarg is een bekende naam in de schaatswereld. Voor zowel professionele schaatsers als actieve recreanten is zijn winkel Free-wheel Schaatsen & Skeelers in Vorden hét adres voor deskundig advies en een uitgebreid aanbod van kwaliteitsmerken. En nu dus ook in Deventer!

Raijmond Mars

Raijmond Mars was 22 jaar mede-eigenaar van Free-wheel Schaatsen & Skeelers en producent van MenM Ice-Skate schaatsen. Wie al langer rondjes rijdt op De Scheg, kent hem vast nog als uitbater van deze schaatswinkel in de jaren '90. Oude liefde roest niet: hij is blij weer terug te zijn langs de baan in Deventer!

Met jarenlange ervaring en een passie voor schaatsen, adviseren Raijmond, Arjan en hun team je graag over de perfecte schaats voor jouw behoeften. En mochten er aanpassingen nodig zijn, dan zorgen zij daar zo mogelijk ter plekke voor. 

Arjan_Mombarg_Schaatsen Arjan Mombarg
Raijmond Mars Weissensee Raijmond Mars
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info