Je schaatsplezier begint bij ons!
 
We zien jullie graag weer terug in oktober 2024!

Schaatsverhuur voor scholen

Let op: online boeken is alleen mogelijk voor schoolschaatsen en bedoeld voor individuele leerlingen.

Wil je als school boeken voor één of meerdere klassen? Email ons dan welke schaatsen en maten jullie nodig hebben voor het uitje.


Boek en betaal je online? Dan krijg je €2,50 korting per paar. Wil of kun je niet online boeken, dan betaal je €7,50 per paar direct bij het verhuurloket. Deze bedragen zijn exclusief de entree voor de schaatsbaan zelf. 


Boek hier je schaatsen voor schoolschaatsen


 • Online boeken kan tot 8 uur voor de aanvang van jullie schaatsuitje. Dus kom je op dinsdagochtend schaatsen, dan kun je op zijn laatst maandagavond online boeken. 
 • Bij online boeken is annulering niet mogelijk! Ben je op de dag van het schoolschaatsen verhinderd, dan krijg je je geld niet terug.


Hoe werkt online boeken

Dit boekproces is bedoeld voor (ouders/verzorgers van) scholieren. Wil je als school boeken voor één of meerdere klassen? Email ons welke schaatsen en maten jullie nodig hebben voor het uitje.

Ga naar https://schaatswinkel.recras.nl/bookprocess/?id=4 (deze link opent in een nieuw scherm):

 1. Kies de datum waarop je met je school/klas komt
 2. Kies welke soort schaatsen je wilt huren: noren, hockeyschaatsen of kunstschaatsen. Je kunt meerdere maten en soorten schaatsen per schaatsuitje boeken
 3. Klik vervolgens op de gewenste maat (de maat van gewone schoenen, niet sportschoenen). Je kunt dan meteen de tijd waarop je komt schaatsen aangeven
 4. Vul je voornaam, achternaam, naam van de school en klas, en je emailadres in
 5. Klik op: volgende
 6. Vul je telefoonnummer in (dit is niet verplicht, maar wel zo handig voor als we nog een vraag hebben)
 7. Klik op: betaling starten
 8. Kies de juiste bank en voer de betaling uit
 9. Gelukt? Je ontvangt dan een e-mail met daarin de bevestiging van de schaatshuur. Bij de e-mail zit een PDF met daarin een unieke QR-code. Deze QR-code laat je zien bij het verhuurloket. Zo weten wij welke schaatsen je hebt gehuurd. Print deze PDF met de QR-code uit en neem hem mee naar het verhuurloket, of laat daar de QR-code op je telefoon zien

Heb je geen bevestigings-e-mail van ons ontvangen? Check je spamfolder! Staat de e-mail daar ook niet in, maar heb je wel betaald? Neem dan het betaalbewijs mee naar de ijsbaan. Deze vervangt dan de QR-code.


Privacy

De gegevens die je hebt ingevuld, bewaren we niet langer dan nodig. Ook delen we ze niet met andere partijen en zullen we je niet lastig vallen met e-mails anders dan de bevestiging of een vraag over de boeking. Lees hier onze privacyverklaring. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info