Je schaatsplezier begint bij ons!
 
We zien jullie graag weer terug in oktober 2024!

Over Free-wheel De Scheg

Schaatsfanaten Arjan Mombarg en Raijmond Mars hebben de schaatsverhuur en -winkel op ijsbaan De Scheg in de zomer van 2023 overgenomen van John Oude Wesselink.

Behalve de naam is ook het volledige verhuurassortiment vernieuwd, zodat het voldoet aan de hoogste eisen.


Arjan Mombarg

Voormalige pro marathonschaatser en skeeleraar Arjan Mombarg is een bekende naam in de schaatswereld. Voor zowel professionele schaatsers als actieve recreanten is zijn winkel Free-wheel Schaatsen & Skeelers in Vorden hét adres voor deskundig advies en een uitgebreid aanbod van kwaliteitsmerken.

Wil je advies van Arjan zelf? Hij staat iedere maandag in de winkel bij De Scheg.


Raijmond Mars

Raijmond Mars was 22 jaar mede-eigenaar van Free-wheel Schaatsen & Skeelers en producent van MenM Ice-Skate schaatsen. Wie al langer rondjes rijdt op De Scheg, kent hem vast nog als uitbater van deze schaatswinkel in de jaren '90. Oude liefde roest niet: hij is blij weer terug te zijn langs de baan in Deventer!

Wil je advies van Raijmond? Hij staat iedere woensdag in de winkel.


Tijmen Melgers

Tijmen is al jarenlang een vaste waarde in onze stand van MM IceSkate op de Weissensee in Oostenrijk. Daar helpen we iedere editie tientallen schaatsliefhebbers aan de beste schaatsen om de Alternatieve Elfstedentocht of de toertochten mee te rijden. Al deze ervaring neemt Tijmen nu mee naar Deventer.


Met jarenlange ervaring en een passie voor schaatsen, adviseren Raijmond, Arjan, Tijmen en het team van Free-wheel De Scheg je graag over de perfecte schaats voor jouw behoeften. En mochten er aanpassingen nodig zijn, dan zorgen zij daar zo mogelijk ter plekke voor.


Arjan Mombarg en Raijmond Mars in de winkel van schaatswinkel Free-wheel De Scheg in Deventer Arjan Mombarg (links) en Raijmond Mars


Tijmen Melgers 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info